Perangkap Kitab Teknik SEO Merah Jambu

Perangkap Kitab Teknik SEO Merah Jambu

Perangkap Kitab Teknik SEO Merah Jambu

As salam. Ada yang kata saya suka mengarut sahaja dalam blog saya. tetapi ramai juga yang tidak tahu yang apa aku karutkan itu adalah kisah benar dan amat benar, mungkin mereka yang mengatakan aku karut adalah kerana mereka tidak pernah laluinya…Okay tak mengapa, apa kata kita jadikan ianya menjadi realiti dan realisasi sehingga anak biji mata hitam anda semua terkeluar dan tidak masuk kembali hehehehe…. bagi aku korang mahu percaya atau tidak.. adalah terserah kerana yang dapat duit sampingan adalah aku ahahahaha…. tapi tak salah jika aku berkongsi idea kan?  jadi hari ini saya nak teruskan mengarut, terus menerus menjadi tukang karut blog hehehehe….. ramai yang cakap kenapa aku suka menjadi tukang karut? hehehehe mahu tahu ker? ini adalah kerana kitab seo jambu batu lah …. kalau anda tidak percaya… selepas anda membacanya, anda pasti akan menjadi tukang karut berjaya seperti aku ni sampai bila-bila…. hebat tak? ok mari dengar aku nak terus merepek tentang  “Perangkap Kitab Teknik SEO Merah Jambu”.Mesti anda pelik, hairan lagi ajaib kan? Kenapalah saya kata Perangkap Kitab Teknik SEO Merah Jambu. sedangkan banyak lagi ayat lain yang boleh digunakan seperti Duit, wang, kelebihan dan pelbagai lagi… sebabnya mudah sahaja.. kerana ini adalah tips yang saya gunakan hasil daripada kitab jambu batu ini hehehe… anda pasti masih terpinga-pinga dan masih tertanya-tanya kenapa setiap soalan anda boleh dijawab hanya dengan membaca kitab unik hebat ini kan.. ehhehehe…sebenarnya kitab jambu batu muda ini adalah kamus kepada semua jawapan teknik SEO yang perlu anda tahu jika mahu menjadi seorang blogger yang menghasilkan duit online ..jadi aku telah memilih perkataan perangkap sebagai salah satu perkataan yang boleh menarik minat mata dan otak anda untuk terus membaca tanpa bosan …dan aku mahu anda semua terpesona dengan Teknik dan Strategi SEO untuk menghasilkan puluhan ribu ringgit melalui blog yang telah ditulis oleh Encik Titan iaitu seorang blogger yang hensem lagi kacak yang memerlukan cendol banting setiap hari sebagai motivasi untuk menulis blog setiap hari hehehe gurau sahaja….ebook beliau, Kitab Teknik SEO Merah Jambu. 

Lama sudah saya idamkan Kitab Teknik SEO Merah Jambu ni..pada waktu sebelum saya memiliki ebook ini, aku berasa amat berat hati untuk membeli ebook ini kerana risau jika maklumat yang disampaikan tidak sesuai dengan aku…tetapi dalam masa yang sama semangat motivasi untuk membuat duit online juga semakin kuat dan aku terus korbankan sedikit duit aku demi untuk masa hadapan hehehhe…. Keinginan membuak-buak untuk memiliki ebook ini amat menggila dan menyebabkan aku tidak boleh tidur selama satu minggu ehhehe… kerana risau jika lambat beli.. orang lain dahulu yang akan menggunakan tips di dalamnya dengan pantas dan menyebabkan aku ketinggalan jauh.. aku tidak mahu menjadi orang atau blogger yang tertinggal… never!! setelah saya membeli dengan menggunakan duit terakhir aku pada bulan tersebut… aku terus membaca dengan fokus dan menumpukan perhatian sepenuhnya dan terus membaca entri santai dan bersahajanya di dalam ebook teknik seo merah jambu batu… bila anda membacanya.. anda harus fokus kerana tips yang diberikan terlampau banyak dan perlukan beberapa hari untuk ingat semua tips tersebut.. anda pasti akan jeles dan cemburu dengan income bulanan yang ditunjukkan oleh en titan di dalam ebook beliau… pasti cemburu weyhhhh.. .
 kata-kata terakhir aku untuk entri ini.. jika anda takut dan penakut untuk korban kan seciput duit demi ilmu yang lebih berharga daripada wang anda itu…anda tidak akan langsung maju kehadapan dan sentiasa mundur ke belakang sehingga anda mati kelak…..
Kalau sesiapa berminat, boleh dapatkan ebook kat sini.—>>> Klik Sini YAA

 

Panduan Kitab Teknik SEO Merah Jambu

Panduan Kitab Teknik SEO Merah Jambu

Panduan Kitab Teknik SEO Merah Jambu

 

Jika kita nak berjaya dalam sesuatu bidang, banyak kerja keras harus dilakukan pada setiap sudut dan yang paling penting kerelaan kita untuk mengorbankan masa dan tenaga….rujukan dan panduan itu sangat penting. apa yang aku katakan ini amatlah betul kerana tanpa rujukan… anda akan sesat jalan… senang cerita ianya ibarat anda belajar tanpa guru dan akhirnya tenggelam di dalam perahu sendiri.. hehehe paham ker pantun aku ni? hehehe  Sokongan daripada orang sekeliling adalah bonus. ini bermaksud sokongan daripada kawan-kawan dan keluarga yang sering memberi semangat untuk berjaya dalam melakukan sesuatu perkara.

Oleh itu, saya telah mengambil keputusan untuk berguru dengan pakar SEO iaitu En Titan,  beliau seorang superhero SEO yang amat dikenali di malaysia hehehe… anda rasa anda kenal siapa beliau? jika anda masih tidak mengenali beliau.. silalah google yer kerana setiap sudut google pasti akan ada blog yang menceritakan tentang beliau hehehe… maklumlah,,, orang terkenalkan….so,  melalui ebook beliau iaitu Teknik SEO Merah Jambu.. en titan telah pun menjadi salah seorang guru saya dalam bidang blogging… ehhehe… so apa yang aku ingin katakan… selamat hari guru :-) hehehe.. gurau jer..

Bagi saya, En Titan ini sangatlah layak untuk dijadikan idola ibarat ultraman yang datang ke bumi menjadi wira didalam bumi berada dalam bahaya diserang raksasa jahat heheheh dan en titan juga sebagai kamus rujukan bagi semua blogger baru dan lama kerana beliau mempunyai pengalaman dalam bidang blog yang menghasilkan duit selama 10 tahun.anda tidak mahu buat duit dengan menggunakan blog anda? hmmmm ruginya… sedangkan anda berada dihadapan laptop ataupun komputer tetapi blog anda tidak pernah menjana duit walau satu sen pun… amat lah rugi aku katakan… berbeza dengan en titan yang berada dihadapan laptop setiap hari untuk menunggu duit masuk melalui blog yang beliau buat.. hehehe…. senang citer… itulah kelebihan tips yang berada dalam Kitab teknik seo merah jambu yang sering diamalkan sehingga kini…

Review Ebook Teknik SEO Merah Jambu

 

Anda pasti tidak akan sesekali menyesal setelah membeli ebook ini kerana ebook ini memberi pelbagai tips dan pangkal idea baru untuk anda terus mencari peluang yang lebih mengancam, dibawah ini aku senaraikan secara ringkas apa yang ada didalam kitab jambu batu warna merah ini:

  1. Panduan cara membuat duit melalui affiliate..inilah dia sistem affiliate yang akan dibincang secara meluas kerana setiap blogger yang mahu membuat mesin duit dalam blog mereka, akan menggunakan affiliate…. AMARAN ini bukan skim cepat kaya atau multi-level-marketing (MLM)… jangan pula anda salah sangka dengan affiliate… kerana konsepnya berbeza dan yang paling penting untuk memulakan bisnes affiliate, anda tidak perlu keluarkan duit walau satu sen pun,, hebatkan? so jika disimpulkan, ini adalah bisnes online tanpa modal tetapi 100% keuntungan sejati ehhehe…
  2. Cadangan program affiliate yang boleh dipercayai. walaupun bisnes affiliate adalah bisnes percuma, penipuan tetap ada seperti bisnes yang perlukan modal…. senang citer kejahatan itu ada dimana-mana sahaja selagi ada kebaikkan… ibarat dimana ada rumput.. disitu ada lembut yang sedang makan rumput hehehehe
  3. Penggunaan  ayat yang mudah difahami. tetapi mesti ingat satu perkara… setiap tips dan panduan di dalam kitab warna pink ini hanya akan berfungsi jika anda mempunyai blog… tidak kiralah yang berbayar ataupun tidak… yang paling penting ada blog!! jika tidak ada.. tidak perlu beli kitab jambu batu ini kerana setiap biji jambu batu akan disumbatkan dalam mulut anda hehehe gurau
  4. Contoh yang jelas. yang ini paling disukai oleh setiap pembaca kerana en titan bukan hanya bercakap memberi idea semata-mata tetapi beliau akan menunjukkan contoh dan bukti yang sebenar dan ini akan membuat anda menjadi lebih yakin dengan setiap panduan dan teknik yang diutarakan.. percaya lah bahawa setiap contoh itu amat bermakna!!
  5. Penerangan Teknik SEO dengan gaya yang tersendiri. bermaksud… en titan akan mengajar anda bagaimana anda harus menulis blog secara menggunakan jiwa… heheh paham ker?? susah mahu terang.. kalau mahu tahu lebih lagi… beli dan baca lah kitab teknik seo merah jambu batu manis ni heheeheh
  6. Snapshot gambar bukti pendapatan sebagai motivasi kepada yang baru ingin mencuba seperti saya. dan setiap bukti duit yang beliau kumpul daripada hasil berblogging adalah benar dan tidak menipu
  7. Cadangan tools dan plugin yang boleh membantu untuk meningkatkan traffic ker blog. dan ini adalah amat penting bagi setiap mereka yang berbisnes menggunakan affiliate.. tanpa pengunjung dan traffic yang tinggi.. sudah pasti untuk mendapatkan duit online akan tidak menjadi… traffic amat penting bagi setiap blog… jika tidak ada traffic maka sesebuah blog itu pasti berusang dan berhabuk hehhheehe ibarat rumah yang sudah ditinggalkan lama dan anda datang semula dan pada ketika itu apa yang ada hanyalah habuk kotoran dan sarang labah-labah hehehehe gurauuuu….
  8. Strategi-strategi yang boleh membantu untuk meningkatkan peluang anda membuat duit melalui penulisan di blog.belajar cara tulis yang betul iaitu menulis yang boleh menarik ramai penggunjung untuk terus membaca tentang isi kandung blog anda…. ianya tidak lah susah jika anda follow dan ikuti setiap tips dengan hati yang ikhlas dan ceria
  9. Koleksi ayat-ayat power yang boleh diguna pakai. bukan ayat-ayat power yang dipakai untuk mengorat wanita.. tetapi ayat power yang dapat membuka luas minda dan mata setiap pembaca hehehe hebatkan? anda rasa boleh buat? tanpa panduan dan tips dari en titan ?
  10. Kata-kata nasihat dan motivasi kepada pembaca yang berterusan. motivasi yang paling hebat adalah motivasi kesedihan yang en titan alami pada waktu awal dalam bidang blog dan penulisan online… anda akan pasti merasa sedih dengan apa yang diceritakan oleh en titan…

Saya juga kagum dengan penulis buku ini.. anda akan rugi jika tidak baca kitab hebat ini…

Kalau sesiapa berminat, boleh dapatkan ebook kat sini.—>>> Klik Sini YAA

Kehebatan Kitab Teknik SEO Merah Jambu

Kehebatan Kitab Teknik SEO Merah Jambu

Kehebatan Kitab Teknik SEO Merah Jambu

Review Kitab Teknik SEO Merah Jambu

Hari ini, sudah lebih dari 12 kali dah aku baca ebook Kitab Teknik SEO Merah Jambu ini. maksud gua bukan baca satu-satu perkataan bila gua ulang tapi baca point yang paling penting sahaja supaya gua tidak lupa apa yang sering disampaikan di dalam kitab jambu batu moden ini, sebenarnya waktu kali kedua aku ulangi baca kitab paling jambu ini, gua sudah highlight ayat-ayat yang penting, so bila aku ulangi untuk kali yang seterusnya, kerja jadi mudah betul tak? ibarat kita meletakkan jambatan panjang di atas lubang yang besar hehehe jangan korang jatuh dalam lubang itu sudah lah kan :-) Korang tau sapa yang hasilkan ebook ini? kalau korang tak tahu, memang korang masih lagi orang baru dalam blogger ataupun dalam sistem SEO , kerana apa? tahu? sebab setiap blogger sudah pasti akan mengenali beliau…. kerana beliau sebagai role model hehehe ibarat superhero batman yang menyelamatkan orang pada waktu malam dan pada waktu siang beliau hilang heheheh gurau jer, jom lihat di bawah ini:::

Kehebatan Kitab Teknik SEO Merah Jambu

Jeng..jeng..jeng.. ebook ini dihasilkan oleh Encik Titan atau nama sebenar beliau Ahmad Faizal. kenal tak? masih tidak kenal lagi?? Encik Titan ni adalah antara senior blogger di Malaysia yang buat duit melalui program affiliate. beli telah pun mendapatkan berpuluh-puluh ribu dengan hanya menggunakan affiliate dengan cara yang paling simple dan mudah… beliau tidak perlu susah menjual barangan atau apa-apa produk untuk mendapatkan keuntungan yang lumayan dan modal beliau adalah usaha keras dan terus berusaha tanpa mengalah walaupun sering jatuh berkali-kali, ibarat manusia yang ingin mencapai impian, jika tidak berusaha, sudah pasti impian tidak akan tercapai, betul tak? apa yang aku tahu, en titan memberi tahu untuk melakukan atau mencari duit secara online, perlu lah ada minat yang mendalam dan jangan jadi batu ditepi jalan yang dipijak orang … hehe aku pun tak paham apa yang aku katakan hahaha …. maksud gua,,,, buat bukan semata-mata untuk duit tetapi mesti ada minat kerana minat itulah yang mendorong kita semua untuk tidak mengalah,, bukan duit…. duit tidak dapat dibayar untuk menaikkan semangat… kena ingat itu,,, duit hanyalah satu bonus sahaja dan itulah yang dipegang oleh en titan… Kalau aku dah jadi blogger selama 3 tahun lebih, Encik Titan ni dah jadi blogger selama 10 tahun lebih tau. dan itu adalah jangka masa yang sangat lama… anda mampu bertahan selama sepuluh tahun? anda rasa apa yang membuat beliau boleh bertahan selama sepuluh tahun?? sudah pasti pendorongnya bukan duit tetapi minat mendalam :-) jangka masa yang lama diperlukan untuk menjadi hebat seperti beliau dan jika anda mahu menjadi seperti beliau untuk cara yang cepat,,,, anda haruslah berkerja keras dalam satu tahun itu seperti sepuluh tahun… wauuuu… penat tu heheheh tapi bergantung pada diri anda sendiri….Lama giler doooh.

Ok..ok.. sebenarnya hari ini, aku nak buat REVIEW sikit tentang Kitab Teknik SEO Merah Jambu ni. kenapa aku mahu buat review ni? hehehhe adalah sebabnya… korang akan tahu jika korang baca kitab jambu batu ini nanti… dan lagi satu ianya sebagai satu perkongsian untuk semua blogger :-) Aku pun tak tahu kenapalah dipanggil merah jambu. Girlish gitu.. Hehe mungkin belakang rumah beliau ada sepohon pokok jambu yang beliau sentiasa tunggu buah jambu tumbuh tetapi tidak pernah tumbuh dan akhirnya beliau menghasilkan jambu sendiri iaitu kitam jambu batu heheheh gurau jer….

Honestly, firstime aku tengok minisite jualan ebook ini, memanglah tak menarik langsung. dan aku pun rasa pelik kenapa ianya begitu simple sedangkan promotion dia secara besar-besaran sehinggakan gua rasakan ianya sesuatu yang unik tetapi apabila masuk ke dalam website ebook ini, gua rasa seperti ianya cukup berhantu hehehhee Aku rasa kalau orang lain pertama kali singgah kat minisite jualan ebook tu, confirm tak berminat lagi nak beli. dan terus keluar daripada website tersebut… hemmm…. tahu kenapa en titan lakukan sedemikian? kerana apa yang paling penting adalah ilmunya yang terkandung di dalam kitab itu.. bukan luaran sahaja…. setelah aku membeli untuk kali pertama aku baca… aku berpuas hati kerana isi kandungan kitab tidak lah sama seperti di website jualan utamanya… bersyukur sekejap kerana gua tidak ditipu hidup-hidup heheheh…MinisiteKitab Teknik SEO Merah Jambu sangatlah santai dan sempoi. dan anda boleh print dan baca dimana-mana sahaja dan paling penting mudah difahami…

Tapi disebabkan aku kenal siapa encik Titan, dan aku tahu kebolehannya dan ilmunya tentang SEO, maka aku beli Kitab ini secara ikhlas…. dan rasanya anda perlu kenal dahulu siapa encik titan sebelum beli ebook beliau yang amat berhantu ini… dengan kata lain… ebook ini adalah kitab hantu raya yang boleh memberikan duit setiap bulan heheheh gurau jer… Basically, dont judge by its cover. Walaupun aku dah ada ilmu sikit tentang SEO, tapi aku tetap nak cari ilmu lagi. tahu kenapa? sebab aku ada ilmu tapi aku tidak reti dan tidak pandai menggunakan ilmu tersebut… so aku rasa aku ada ilmu tapi rugi besar kerana ilmu tersebut hanya duduk dia didalam otak dan dalam akal fikiran aku sehingga ada sawang labah-labh yang besar hahahhaha…. oleh sebab itu aku sanggup korbankan sedikit wang untuk mempelajari cara-cara menggunakan ilmu tersebut… ada orang cuma ada ilmu sedikit tetapi disebabkan beliau tahu menggunakan ilmu yang sedikit itu… maka berjaya lah orang tersebut….Orang selalu nasihat kan, belajar dari orang yang berpengalaman. dan itu adalah mesti.. semua perkara perlu ada guru dan daripada guru lah semuanya akan menjadi…. jika anda mahu lakukan seorang diri,, kemungkinan besar masa yang di ambil untuk anda berjaya adalah berpuluh-puluh tahun tetapi jika ada guru yang berpengalaman, masa yang diambil boleh jadi lebih kurang dua atau tiga tahun sahaja… hebat bukan?? en titan sudah sepuluh tahun plus++ So boleh bayangkan, berapa banyak ilmu yang dia dah ada berbanding aku. Betul tak? dan korang rasa korang sudah banyak ilmu??owh tidak…. selagi korang masih sukar mendapatkan duit rm1 secara online hehehehhe

Aku rasa korang kena beli ebook Kitab Teknik SEO Merah Jambu ini. Kenapa? sebab aku sendiri sudah cuba dan praktikkan dan ianya memang berkesan ooooo Banyak ilmu dan teknik yang beliau kongsikan dalam kitab ini dan anda juga akan diberikan semangat yang membara untuk terus berjuang walaupun beribu kali terjatuh… en titan ibarat guru motivativasi dalam masa yang sama mengajar teknik yang sesuai mengikut zaman terkini….bagaimana beliau boleh buat duit ribuan ringgit hanya melalui blog? anda juga mahu tahukan? so…. apa lagi… kitab seo merah jambu inilah jawapannya…..

Apa teknik SEO yang beliau gunakan?

Kalau sesiapa berminat, boleh dapatkan ebook kat sini.—>>> Klik Sini YAA

Aku just buat review ringkas je ni. aku cuma mahu beri tahu korang… korang akan RUGI!!! jika tidak mendapatkan ilmu dari seorang MASTER affiliate malaysia!!!!Korang dah beli? aku dah beli :-) heheheeh

Buat Duit Dengan Kitab Teknik SEO Merah Jambu

Buat Duit Dengan Kitab Teknik SEO Merah Jambu

Buat Duit Dengan Kitab Teknik SEO Merah Jambu

Teknik SEO Merah Jambu – Tajuk pun dah sedap sesedap buah jambu merah yang masih tidak dipetik pada pokok belakang rumah aku hehehe, apa? korang tidak percaya yang belakang rumah gua ada sepohon pokok jambu? sebab itu lah gua suka kitab merah jambu ini kerana jambunya pencipta kitab ini hehehe gurau sahaja. macam-macam sebenarnya gua mahu cerita kepada anda semua tentang mengalirnya duit setiap bulan ke dalam poket gua oleh kerana kitab seo merah jambu yang gua baca. Memang sedap tajuknya yang diberikan oleh rakan blogger kita siapa lagi jikalau bukan orang yang paling hensem dan kacak iaitu En Titan. beliau adalah seorang peminat cendol banting.. emmm ehhh tapi gua tak tahu cendol banting mana yang beliau pergi, gua berharap satu hari nanti beliau akan ceritakan pada semua orang mana satu cendol banting tu sebab ramai peminat beliau amat berminat mahu merasa kesedapan cendol banting yang sering menjadi pujaan en titan terhebat….
tiba-tiba gua rasa mahu buka kedai cendol di banting pula hahahaha mana tahu ada market pula kan? siapa tahu?
siapa cepat dia dapat…. kena ingat tu sentiasa dalam fikiran
Mungkin anda terlepas peluang untuk hadir ke seminar buat Duit dengan Blog anjuran Denaihati, betul tak? mungkin pada waktu itu anda sedang dalam keadaan sibuk oleh kerana kerja yang bertimbun, tapi anda jangan risau kerana setiap masalah pasti ada jalan untuk diselesaikan, sama juga jika kita tiada duit, apa yang harus kita lakukan? jawapannya senang sahaja hehehehe carilah duit tu melalui perniagaan secara fizikal mahupun secara online.. jika anda tidak sempat ke sesi ceramah beliau , jangan risau kerana beliau telah pun menyiapkan satu kitab seo merah jambu untuk anda semua dan akan saya ceritakan pada bahagian akhir karangan ini hehehhe
..Antara topik hangat yang sering dibincangkan dan paling mendapat sambutan adalah topik “ Affiliate” kerana kehebatan sistem affiliate itu sendiri yang teramat hebat dan mudah jika dikendalikan dengan cara yang mudah dan betul. sebenarnya ramai juga yang masih terpingga-pingga bagaimana affiliate dapat memberikan keuntungan yang sangat luar biasa…. semua rahsia itu tersorok di dalam kitab seo merah jambu
di bawah ini adalah laman sesawang en titan yang sangat terkenal dan popular dan sering disebut-sebut oleh ramai blogger di luar sana sehinggakan setiap laman sesawang ini mempunyai peminat yang tersendiri… tidak percaya?? anda buka dan lihat sendiri hehehehe..
http://earncent.com/,
http://ahmadfaizal.com/,
dan http:// ohcikgu.com/
 
Beliau boleh dikategorikan sebagai senior dalam dunia penulisan blog untuk mereka yang baru, kerana apa? kerana beliau telah lebih sepuluh tahun menjadi blogger sepenuh masa dan berblogging adalah kerjaya utama beliau dan paling penting beliau tidak lagi perlu makan gaji seperti korang semua hehehehe,,, maksud gua , dia lah bos, dia lah pekerja dan dialah idola pada kita semua hehehe… ibarat superhero bernama superman yang datang membantu orang yang susah untuk mendapatkan duit secara mudah dan akan tetapi perlu bekerja keras pada awalnya, beliau adalah seorang blogger yang mana berkecimpung sejak tahun 2003 dan itu adalah tahun permulaan beliau, jika anda membaca kitab seo merah jambu , beliau akan menceritakan kepayahan yang beliau lalui pada awal mulanya beliau melibatkan diri dalam dunia blog, segala kepayahan, kesedihan dan kejatuh telah dilalui tetapi beliau tidak mengalah dan terus berusaha sehingga kini beliau telah pun mendapat apa yang beliau mahukan, kira otai lah tu kan. Dan kalau anda nak tahu beliau juga adalah pemenang anugerah Malaysia Social Media Week (MSMW) 2013. bukan mudah untuk mendapat title yang hebat ini dan anugerah ini adalah penghargaan kepada beliau kerana telah membantu ramai blogger sambilan mendapatkan duit secara menulis sahaja, bagus kan? beliau tidak membantu dengan duit tetapi beliau bantu kawan-kawan dengan ilmu yang boleh menjana duit, gua terpegun hehehehe….
 

Ramai blogger yang cemburu dengan pencapaian Affiliate beliau, termasuk gua hehehe sebab tu gua teringin nak tahu apa rahsia yang beliau gunakan. Teknik SEO Merah Jambu adalah trademark yang popular sehinggakan hampir semua blogger mengenalinya dan teknik buat duit dari blog yang selalu dirahsiakan dan cuma mereka yang membeli kitab beliau akan mendapat ilmu beliau dan cara-cara yang betul untuk menjadikan blog anda sebagai mesin duit atm setiap bulan. Yelah, hari-hari terima komisyen Affiliate masuk, siapa yang tak cemburu kan? mesti semua nak tahu kan? lagi pun bukan semua orang berbakat untuk lakukan promosi online ni kerana hanya mereka yang pandai menggunakan emosi dalam penulisan sahaja yang dapat menarik pelanggan . Untuk affiliate Jobdirumah sahaja beliau telah hasilkan lebih 40 jualan dan ini adalah jumlah yang agak besar tetapi ini adalah jualan pada masa awal beliau,,, bagaimana pada masa kini pula? pernah kah anda terfikir??. 1 jualan dibayar RM20 jadi total komisen RM800. Itu baru 1 program Affiliate.siapa yang mahu bagi anda semua itu? betul? kawan anda mahu beri duit banyak seperti itu? jawapan sudah pasti tidak hehehehe… Bermula daripada titik itu ramai blogger yang mula mencungkil rahsia teknik yang beliau gunakan kerana pada waktu itu en titan adalah sebagai role model bagi kebanyakkan blogger yang mencari duit melalui internet…. kini affiliate bukan lah rahsia lagi sehinggakan bukan sahaja malaysia yang melakukan sistem affiliate tetapi satu dunia telah mengenalinya dan kebanyakkan teknik telah tersebar luas di dalam internet, tetapi bagaimana en titan lakukan di malaysia dan apakah rahsianya?? ramai telah bertanya kepada en titan sehinggalah en Titan merasakan teknik ini perlu dikongsi kepada blogger di Malaysia yang dahagakan ilmu buat duit online melalui blog. kini terciptanya kitab seo merah jambu versi pertama daripada en titan hehehe, ramai yang telah membelinya secara online dan telah menerapkan setiap tips yang diberikan dengan baik dan betul secara berterusan tanpa mengalah… anda bagaimana?? 
Berapakah Harga yang ditawarkan?
 
Pandangan saya harga RM100 untuk e-book Kitab Teknik SEO Merah Jambu adalah amat-amat berbaloi dan sesuai dengan ilmu yang dikongsikan kerana apa? seperti biasalah mana ada ilmu yang tidak perlu dibayarkan? semua ilmu pasti ada bayaran, lagi-lagi ilmu yang menjanakan duit. dan ilmu yang menjana duit secara berterusan sehingga anda menjadi tua kelak ehheheh bagi gua ilmu SEO yang disediakan en titan sudah pasti boleh digunakan sehingga sepuluh tahun akan datang kerana enjin google sudah pasti akan ada sehingga pada waktu itu, jadi anda tidak perlu risau jika hanya perlu korbankan  rm100++ demi untuk sepuluh tahun..ianya amat berbaloi.. . 
 
Kandungan e-book tentu sekali berkisar mengenai SEO dan teknik yang disediakan mungkin ada yang sama tetapi adakah anda menggunakan teknik itu dengan tepat?? maksud saya anda sudah ada ilmu itu tetapi masih tidak dapat menjana duit kerana cara anda menggunakan ilmu itu adalah silap dan tidak betul , oleh itu dan sebab itu anda perlukan en titan sebagai guru dan pengajar ….dan bagi saya teknik yang dibekalkan ini dapat menambah lagi ilmu mengenai SEO yang telah saya ketahui. Bagi anda yang mahir bermain dengan long tail keyword, ini adalah satu kelebihan anda untuk memanfaatknya dengan Affiliate. kerana apa? longkeyword adalah kata kunci yang tidak ramai gunakan dan anda boleh ambil kesempatan untuk menggunakannya, mahu tahu lebih lanjut?? heheh baca kitab merah jambu batu yang paling berhantu itu hehehehhe….
 
Dengan rating en Titan yang boleh saya berikan 5 bintang, tiada sebarang sebab untuk saya menolak untuk mendapatkan Kitab Teknik SEO Merah Jambu .kerana beliau telah pun membuktikan kejayaan setiap teknik yang beliau gunakan, Sekiranya anda betul-betul serius ingin hasilkan jualan pertama Affiliate melalui blog, Saya amat syorkan anda ambil peluang yang ada sekarang ini sebelum harga dinaikkan. Jangan sampai pisang berbuah 2 kali. 
 
Untuk maklumat lebih lanjut tentang Kitab Seo merah jambu ->> Klik disini ya !!
ianya PASTI berbaloi!! percayalah!!!!

Baca Kitab Teknik SEO Merah Jambu

Baca Kitab Teknik SEO Merah Jambu

Assalamualaikum  kepada semua pembaca yang datang daripada carian enjin google yang paling digemari oleh ramai blogger malaysia dan dunia, salam satu dunia hehehehe….

Fuh, bestnya hari ini , tahu kenapa? sebab dapat merehatkan minda dan tak fikir soal kerja sebab hari ni gua cuti tahun semata-mata untuk rehat daripada serabut kepala hahahha, korang mungkin tidak macam aku kerana gua bekerja sambil lakukan bisnes online dalam masa yang sama, so sebab itulah kepala ini sentiasa serabut sehingga boleh nampakkan kulit kepala yang bersinar hahaha, serabut..serabut..hehe.. walaupun serabut.. rezeki tetap ada di mana-mana….

walau dimana sahaja kita berada… walau di hutan, lautan dan juga di langit hehehe… tapi gua suka rezeki yang datang daripada dunia internet hehehe,, sebab apa?? sebab prospek yang sangat luas jika anda pandai gunakan setiap alatan dengan baik… paham ker gua cakap pada korang semua? hehehe… maksud gua… gunakan semua kelebihan yang ada pada internet secara maksima untuk promosikan apa yang anda jual.. sifu gua dulu pernah beri tahu… jika kelebihan internet itu begitu luas tetapi kita tidak tahu menggunakan nya dengan cara yang betul.. keputusan tetap sama iaitu kalah, mengalah, fail, tidak menjadi dan semua kata-kata negatif hehehe…

so… bagaimana mahu berjaya? seperti biasalah jawapannya ilmu :-)

gua malas mahu cerita panjang, jom tengok bawah ni,

tentang Kitab Teknik SEO Merah Jambu,
Sambil baca dan meneroka rahsia-rahsia yang terdapat dalam  Kitab Teknik SEO Merah Jambu. gua tertanya-tanya dalam benak hati gua yang sangat dalam ni dengan persoalan kenapa dan why bro ni bagi nama SEO Merah Jambu, warna lain tidak mahu ker? kan banyak lagi warna yang melambangkan kelakian seseorang lelaki sejati hehehe, atau mungkin beliau ingin memikat gadis diluar sana yang cun-cun dan cantik kot ataupun mungkin dia minat pink kot..hehe. Ayat yang terdapat dalam Teknik SEO ni memang simple dan mudah nak faham, tapi betul ke semua orang akan paham setiap bahasa dalam buku ini? jawapannya “ya” sebab ianya dalam bahasa melayu hehehe dan orang yang beli hampir semuanya adalah orang yang tahu bahasa melayu….

pencipta dan pengasas kitab terkenal dan popular dikalangan blogger malaysia ini adalah Titan….
Kitab Teknik SEO Merah Jambu

Korang kenal Bro Titan kan, beliau la pengasas Kitab SEO ni, perghh jikalau masuk ke dalam blog beliau , anda akan terkejut dan mata anda akan terkeluar sehingga sukar masuk kembali ke tempat asal, kaki anda akan bergetar dan terasa ingin terkencing oleh kerana terkejut dan teruja termasuk terasa ingin pengsan oleh kerana terasa sedih pada diri anda yang tidak dapat lakukan seperti beliau tapi sedangkan anda sebenarnya boleh juga berjaya, mahu tahu sebabnya?? ya jawapannya adalah komisyen setiap bulan yang sering beliau sebutkan, memang jeles baca komisen beratus-ratus ribu yang beliau dapat dengan menjadi agen affiliate untuk pelbagai jenis buku ebook , bukan itu sahaja… beliau juga sering berkongsi dengan setiap pembaca untuk memberi semangat bahawa affiliate boleh dijadikan gaji sampingan jika dilakukan dengan disiplin dan fokus…. dan lagi satu… beratus-ratus Kitab Teknik SEO Merah Jambu yang beliau asaskan telah berjaya dijual dengan jayanya sehinggakan beliau mendapat puluhan ribu ringgit hanya dengan ebook Kitab Teknik SEO Merah Jambu

Sebab tu Bro Titan kacak jer bila anda lihat di gambar yang disiarkan di internet hehehe..hehe..

Masa mula-mula aku beli memang terasa hati ini berat untuk mengatakan “jangan” hahaha tapi bila gua tengok duit gua sekejap jer habis setiap bulan dengan pergi keluar enjoy bersama rakan setiap minggu… baik gua sumbangkan pada Kitab Teknik SEO Merah Jambu , mana tahu boleh dapat lagi duit lebih, rasa macam mahal jer Kitab tu tapi bila selesai membaca memang berbaloi membelinya, sedikit aku mahu cerita ni, selepas pertama kali membaca kitab jambu batu ini, aku telah pun ulangi lebih daripada 10 kali hahaha demi untuk ingat semula semua tips yang penting dan kini setiap tips beliau menjadi habit dalam setiap blog gua hehehe, banyak teknik-teknik yang diajar untuk buat duit online dan sebenarnya ilmu SEO ini boleh membuatkan anda terfikir untuk memperbesarkan lagi perniagaan internet dan boleh membuatkan anda terfikir untuk membuka bisnes yang baru yang lain daripada penjual online yang biasa…paham tak? kalau tak paham senang jer,,, kena dan perlulah baca sendiri kitab jambu batu keras ni dan memang amat keras sehinggakan orang ramai sanggup mengeluarkan duit demi kitab jambu batu berhantu yang bersinar pada waktu malam hehehe . dah lebih sepuluh kali aku duk ulang-ulang baca kitab ni, hihihi

Aku sendiri rasa harga kitab tu mahal, mahal, mahal tapi pernahkah anda lihat mereka diluar sana merunggut selepas membacanya? jika ada, mungkin beliau adalah pesaing bro Titan yang hensem dan amat sukakan jambu batu berhantu hehehe.
Benda murah, orang kita takkan HARGAI.
Simple like that. so mungkin sebab itu bro titan jual mahal sikit hehehe gurau jer,,,
Benda mahal, bila orang beli..dia akan jaga betul-betul macam dia jaga emas yang berharga 20 juta ringgit . Dia akan praktik betul-betul setiap ilmu yang dikongsi secara berdisiplin seperti seorang pelajar yang ingin mengambil peperiksaan :-). Dia akan usaha betul-betul sehingga apa yang dia bayarkan itu akan dapat dibayar semula.

walauapapun anda harus dan wajib akui bahawa Ilmu adalah lebih jauh mahal harganya daripada duit kerana ilmu lah yang menghasilkan duit… betulkan apa gua cakap??

tapi kalau beli tapi tak praktik tak guna jugak beli mahal pun,  gua nak jadi lelaki yang gembira sentiasa dan yang selalu terima komisen tiap-tiap hari sehingga korang semua jeles melihatnya ehehehhe..haha..

Peluang macam ni, cuba jer, orang tua-tua kata belum cuba belum tahu…. so,, kalau anda tidak pernah mencuba, mana tahu kesan dan keputusan Kitab Teknik SEO Merah Jambu, siapa lagi nak ubah diri kita kalau bukan diri kita sendiri…. anda sendiri dah lihat berapa ramai orang malaysia atau blogger malaysia yang telah berjaya buat duit online sebegini kan. dengan menggunakan ilmu SEO yang teramatlah penting sebelum menjana duit bulanan dan blog anda menjadi seperti mesin duit ATM yang megeluarkan duit tanpa batas ehhehe

nak tahu? Beli sini >>>> Klik Sini Jika Mahu Lihat

Penangan Kitab Teknik SEO Merah Jambu

Kitab Teknik SEO Merah Jambu

Baru je minggu lepas gua ada cerita sama korang semua tentang komisyen ashadee yang aku dapat berkepuk-kepuk. hari ni gua buka email, tau apa gua nampak? hahaha komisyen lagilah . cuma orang yang pernah rasa pendapatan komisyen sahaja akan tahu apa perasaannya :-) tentulah gembira adik oi….

seperti biasa yang aku katakan kepada semua pembaca blog ini, penangan SEO Merah Jambu amatlah berkuasa dan berlainan sehinggakan orang macam aku yang tidak berduit terus menyebabkan aku mendapat duit bulanan secara percuma. Dapat lah tambah lebih daripada RM30 lagi untuk duit poket aku bulan ni , tapi ini cuma hari ini kan? mana tahu esok hari aku buka lagi email dan ternampak lagi notifikasi daripada ashadee :-). selalunya total untuk 1 produk yang aku promote setiap hari dalam blog aku boleh dapat RM60, tapi kenalah bekerja keras sebelum nak dapat duit kan? apa? korang semua mahu aku belanja korang makan nasi ayam? hehehe . Itu baru sedikit, tau sebab apa? kerana gua banyak juga promosi ebook yang lain dan juga berpotensi untuk membuat jualan untuk menampung gaji bulanan gua, kini duit gua semakin setabil dan belum campur dengan produk-produk yang lain lagi. Hohoho. masyuk masyukkkkk.

korang tak mahu ker dapatkan duit percuma seperti aku? hanya dengan bermain dengan kata-kata manis yang menikam jiwa dan mengegarkan otak setiap pembaca, hehehe gurau jer lah…

maksud gua adalah,
Bermain dengan affiliate tahu sebab apa? kerana affiliate ini memang seronok kalau kena pada caranya dan tahu situasi sebenar sebelum anda promosikan sesuatu ebook. mungkin anda rasa susah dan tidak bermaya untuk menarik ramai pelanggan untuk membeli apa yang anda promosikan. teringat cerita tentang gua sendiri Masa mula-mula promote dulu untuk dapatkan 1 sales memang cukup payah dan susah sehinggakan gua rasa seperti sia-sia sahaja gua masuk dalam bidang affiliate, pernah juga gua mengaku kalah dan rehat selama seminggu kerana kecewa tetapi kerana minat yang mendalam dan ingin terus mencuba, gua bangkit dan duduk dihadapan laptop lagi dan teruskan perjuangan ayat-ayat manis sehinggalah  sekarang tiap-tiap bulan aku dapat. korang semua cemburu tak?  jeles? jangan risau sebab aku tak akan makan sorang dan aku akan tunjukkan caranya bagaimana aku mula dapatkan sales dan berterusan sehingga kini.

Kitab Teknik SEO Merah Jambu, satu pelaburan paling tidak dapat difikirkan dan yang sangat-sangat berbaloi kerana apa? sebabnya ada akan pelajari ilmu asas yang jarang sekali anda fikirkan kerana ianya nampak mudah tetapi sebenarnya begitu penting bagi setiap blog yang anda miliki. Modal yang aku keluarkan pada mulanya untuk beli kitab ni dulu memang susah untuk berikan duit pada pemilik dan pencipta kitab merah jambu ni, mungkin kerana aku takut ditipu seperti kitab-kitab yang lain di luar sana yang hanya menyalin dan mentafsir dalam bahasa melayu kitab-kitab daripada luar negara dan dijualkan kepada blogger malaysia. walauapapun aku kini dan selamanya amat berpuas hati kerana duit yang aku masukkan dalam tabung kitab merah jambu dah dapat untung berlipat kali ganda dan yang paling seronoknya adalah ianya berterusan selagi kitab masih ada. hmmm senang cerita macam ini, selagi affiliate ada dalam dunia internet, ilmu kitab ini pasti boleh digunakan, mahu tahu kenapa? anda perlulah lihat dan baca sendiri kitab mudah ini. Komisyen Ashadee, komisyen klikjer, komisyen Jobdirumah semua dah pernah aku merasa dan ilmu yang ada dalam kitab ini bukan sahaja boleh digunakan untuk affiliate semata tetapi jika anda pandai pusingkan ilmunya, anda boleh membuat bisnes dan perniagaan online yang lebih mudah, mahu tahu bagaimana? rahsianya semua di dalam kitab tebal paling mantab SEO merah jambu.

Korang, tak kan tak nak baca kot? korang tidak perasan ke ramai yang dah beli senyap-senyap untuk berjaya? korang masih tengok jer? sampai bila? sampai benda ini luput ditelan zaman dan masa tu baru anda mahu fikir? tahu tak apa itu bisnes? bisnes adalah kita menjual apa-apa barang pada waktu ini yang menjadi keperluan pembeli. mana ada orang atau manusia mahu beli barang yang sudah lagi tidak berguna… betulkan? so…. fikir lah,,, mahu tunggu atau mahu berani langkah ke hadapan dengan hensem dan machoo/ cantik… zzzzz…

Kalau tak nak baca aku tak kisah pun tapi ilmunya anda tidak akan dapat dengan mudah… mungkin anda rasa waktu ini anda sudah cukup ilmu, itulah yang aku rasa sebelum gunakan kitab SEO merah jambu tetapi selepas membacanya, aku rasa diriku begitu jauh daripada jalan yang sebenar dan aku telah rugikan masa ku bertahun-tahun….. adeh ruginya.. padahal aku boleh dapatkan banyak lagi daripada apa yang ada sekarang…. emmm..Tapi kalau korang nak baca, boleh je download dekat sini -> Klik sini boleh?.

 

Kebaikan Kitab Teknik SEO Merah Jambu

Kebaikan Kitab Teknik SEO Merah Jambu

Kebaikan Kitab Teknik SEO Merah Jambu

Menyesal aku lambat beli Kitab Teknik SEO Merah Jambu – tahu kenapa aku jadi begini? aku menyesal yang teramat sangat , dah banyak masa aku terbuang dengan bermacam-macam helah IM malaysia diluar sana yang hanya inginkan keuntungan semata dengan hanya promosi semua jenis ebook tetapi tiada kualiti yang tinggi, dah banyak duit aku habis untuk membayar kepada sesuatu yang tidak berbaloi ibarat membaling bola dan terkena pada diri sendiri, akhirnya aku hanya habis duit.. habis duit… dan terus habis duit…. tanpa apa-apa perubahan… walau bagaimana pun ianya adalah satu pengajaran bagi aku, tak ada satu pun ebook teknik SEO yang berkesan semuanya merapu, apa maksud aku merapu tu? nak tahu? mereka hanya ambil setiap maklumat daripada blog-blog besar diluar negara dan ditukarkan ke dalam bahasa melayu supaya mudah dibaca dan di fahami dan ianya bukanlah daripada pengalaman sendiri…..  Tulis ebook macam lepas batuk di tangga…. sebelum duit dibayar… bermacam-macam janji diberi-tahu tapi apabila ebook telah dibeli.. rupanya tiadalah yang hebat sangat ibarat tupai yang cuba lompat daripada tempat yang tinggi yang berharap supaya boleh terbang tetapi jatuh tersungkur kerana tiada sayap untuk terbang… paham kah ?? hahaha maksud aku.. ramai yang jual ebook Rujukan yang tak cukup lengkap, penuh dengan link affilaite yang pelbagai , tak nampak macam diaorang tulis dari pengalaman. dan akhirnya pembeli tidak berpuas-hati..

Ya la aku kata menyesal beli kitab Teknik SEO Merah Jambu sebelum ini, aku katakan lagi sekali aku menyesal beli kitab jambu batu sebelum ini, tahu kenapa aku menyesal? kerana aku menyesal sebab aku lambat sangat beli kitab ni sehinggakan orang lain telah menggunakan tips kitab seo jambu lebih awal daripada aku… aku MENYESAL!!!! , kalau aku tahu dah lama aku beli. kalau dapat ulangi masa lalu, akan ku pergi beli kitab seo jambu batu ini hehehe pada tarikh awal keluarnya ebook ini dan mungkin sekarang aku dah boleh jadi lebih hebat daripada kini… Tapi aku ni jenis yang kuat skeptical, sebelum beli apa-apa kena buat reserch dulu habis-habisan. tapi itulah kesilapan aku sebab aku terlalu lama buat research dan kajian sehinggakan aku ketinggalan, dalam dunia teknologi ini, kita tidak boleh lansung tertinggal walau seminit hehehe supaya kita sentiasa dapat mengambil peluang di depan mata…  Kena kaji dulu dalam-dalam, kenal dulu siapa penulis ebook, hensem ke tak hensem.. aku tak nak BETUL-BETUL MENYESAL…. tapi sekarang aku menyesal kerana lambat beli hehehe…

Hati teringin sangat-sangat nak jadi pakar SEO Malaysia dan buat duit dengan affiliate sebijik-sebijik  macam En Titan yang tulis kitab ni,tetapi apakan daya.. apa yang aku baca beliau telah mula berblogging dan sudah lebih daripada sepuluh tahun… satu jarak umur yang amat jauh dan sudah pasti beliau mempunyai ilmu yang teramat dalam …. oleh sebab itu aku merasakan en titan adalah role model yang sepatutnya aku ikuti dan bukannya  ikut pencipta ebook SEO yang lain yang hanya bermatakan wang sahaja…oleh itu aku sanggup korbankan sedikit duit ku demi untuk ilmu yang boleh digunakan berpuluh tahun… jadi aku pejam mata klik butang submit kat Maybank2u dan terbang duit aku. hahahaha  risau… risau,,, dan risau tetap ada kepada setiap pembeli,,,, yelah… takut juga ditipu hidup-hidup lagi kan …. tapi tak apa.. setiap ilmu itu perlukan pengorbanan dan ini salah satu pengorbanan aku dalam bidang blogging…..

 

Setelah aku dapat dan baca kitab seo merah jambu batu ini heheheh… perghhhhhh… memang aku tidak perlu menyesal :-) …Memang tak menyesal, betul! setelah aku habis baca kitab Teknik SEO Merah Jambu ni, memang tak menyesal langsung. terlampau banyak teknik baru yang aku pelajari dan paling penting teknik yang lama dan teknik yang anda rasa tidak penting.. itulah teknik yang penting sebenarnya… nak tahu?? baca dulu kitab ini dan anda akan paham …..Yang paling aku suka teknik Magic SEO dan teknik Silap Mata M.A.S.A SEO. cuma meraka yang membeli kitab ini sahaja yang tahu…. bermacam-macam magic dalam kitab ini seperti cerita movie harry potter heehhehehe…. aku tak gurau… percayalah….anda jangan terkejut jika selepas anda menggunakan setiap teknik merah jambu batu ini, page website anda akan terus pergi kepada page pertama dan rating penggunjung anda naik secara mendadak sehinggakan bandwith website bulanan anda perlu ditambah ,,, seperti apa yang terjadi kepada website aku yang lain hehehe…..

 

P/S Lainlah kalau korang dah berpuas hati dengan income sekupang dua dari blog korang hehehe sikit sangat tu.. dalam ni kitab seo merah jambu akan diajar kepada anda bagaimana dengan hanya satu blog… anda boleh memperoleh   duit sampingan yang hampir dengan gaji kerja sebenar anda.., En Titan mengajar macam mana nak dapat RM3000 sebulan dengan hanya satu blog sahaja. walau bagaimanapun.. en titan mempunya lebih daripada 100++ blog dan bayangkan berapa banyak yang beliau dapat daripada situ…. fikirkan!!!

kalau korang nak tahu?? silat lihat Ebook Kitab SEO Merah Jambut disini—–>>>>Klik sini JER yer